Help, in welke groep hoor ik?

Heb je geen idee in welke groep je hoort omdat je hond een andere leeftijd heeft dan groepsgenoten? Jij en je hond hebben al training gehad maar nog niet op onze manier? Je wilt wel naar de gevorderen maar weet niet of dat kan?

Bij al deze vragen kun je het beste contact opnemen per mail of telefoon. Samen kunnen we dan overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij jullie past.

Aanbod Puppycursus

 Pupgroep 1

In deze groep begint de basis training, waarbij samenwerking met je pup, opvoeding en samen een band opbouwen centraal staat. Het doel is om zelf je pup te gaan begrijpen en te kunnen anticiperen op zijn puppy gedrag.

De training zal bestaan uit 6 lessen van 45 minuten. 

In deze cursus komt aan bod:

Zit, af, 'nee', aandacht vragen, zitten en wachten, 'los', 'laag', komen op 'hier' en  Fun-oefeningen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de omgang met de pup en de lichaamstaal van de pup. Aan het eind van de les mogen de pups begeleid spelen.

Leeftijd: vanaf 9 weken

Lesdagen:  Dinsdagavond en Woensdagochtend

De kosten voor deze cursus zijn €85 ex btw(€102,85incl btw) incl examen, Koffie/Thee.            Maximaal 6  pups

Pupgroep 2

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. We zullen tijdens de lessen de oefeningen die in Pupgroep 1 zijn aangeleerd wat verder gaan verfijnen. Daarbij zullen we ook praktijkgerichte oefeningen doen zoals, 'plaats', 'wandelen zonder trekken'en zullen we zo mogelijk een wandeling door de wijk maken.

Lesdagen:  Maandagmiddag en Donderdagavond

De kosten voor deze cursus zijn €85 ex btw (€102,85 incl btw)  incl examen, Koffie/Thee              Maximaal 6 pups

Vervolgcursussen 

Pubergroep 

In deze groep zullen we aandacht besteden aan de Puberende hond. 

De oefeningen uit de voorgaande cursus zullen verfijnd worden met eventuele obstakels. Er wordt veel aandacht besteed aan gedrag, het geven van de juiste begeleiding als eigenaar en zelfbeheersing van de hond. Het belangrijkste is dat ook dit met PLEZIER gedaan wordt. Een puberende hond kan veel tijd en geduld vragen, wij zullen zowel de hond als de cursist hierin zo goed mogelijk begeleiden.

Deze cursus zal bestaan uit 6 lessen van 45min waarin de honden (indien mogelijk) aan het eind mogen spelen.

Leeftijd: 5maanden-3jaar

Lesdag:  Donderdagavond

De kosten voor deze cursus zijn €85 ex btw (€102,85 incl btw) incl Examen, Koffie/Thee              Maximaal 6 honden

Behendigheid 

Agility for FUN

Deze groep is geschikt voor iedere hond vanaf 8 maanden tot senior. Honden tot 1,5 jaar en seniors zullen oefeningen doen zonder teveel gewrichtsbelasting. Hond en eigenaar moeten de basis commando's zoals 'wachten' en 'hier' kennen. Het kan zijn dat er geadviseerd wordt eerst bepaalde commando's apart van de groep te oefenen voordat er in groepsverband meegedaan kan worden. Tijdens deze les zullen we de toestellen één voor één aanleren en uitbreiden tot een parcours.

Agility for FUN is zonder wedstrijdelementen maar wel met officieel agility materiaal. De les draait om samenwerking en FUN. 

Lesdag: maandag 17.15-18.15  (opbouwen om 16.45)

De kosten voor deze les zijn €15 per les(op afspraak!) of €70 per 5 lessen incl Koffie/Thee.            Maximaal 6 honden

                                                                                                                                                                            

Contact Hondenschool Aai-pet

Bruggertstraat 44

7545 AX Enschede

0628341081