Waarom privéles?

Groepslessen lijken makkelijker dan ze zijn. Er wordt vaak gedacht dat groepslessen nodig zijn voor de socialisatie of juist goed zijn om te leren omgaan met andere honden. Dit is niet altijd het geval! Sterker nog, groepslessen kunnen behoorlijk heftig zijn. Vooral pups en prikkelgevoelige honden hebben het zwaar tijdens groepslessen. Dit uit zich in overmatig blaffen, in de riem bijten, heen en weer rennen, de eigenaar tieren, graven enzovoort. Dit is niet alleen heel lastig voor de eigenaar, maar ook de hond leert hierdoor verkeerd gedrag aan. 

Tijdens een privéles wordt gekeken naar wat een individu graag wil leren of wat er nodig is om een betere samenwerking tussen hond en baas te creëren. Er is voldoende ruimte voor vragen en er kan specifiek getraind worden naar eigen wens. 

Heb je moeite met groepslessen door een persoonlijk probleem? Ook hiervoor ben je bij ons op de juiste plek. Er is voldoende ervaring en begrip om samen een plan op maat te maken.

Let op, soms is een privéles nodig om in te kunnen stromen in een groepsles. Dit zal altijd in overleg gaan met een van de trainers.

Privéles op locatie

Privéles op locatie houdt in dat u met uw hond naar de hondenschool komt. 

De kosten voor een privéles zijn:

30minuten €30,- ex btw

60minuten €50,- ex btw

Privéles aan huis

Bij privéles aan huis komt een van onze trainers op locatie naar wens.

De kosten voor een privéles aan huis zijn:

30minuten €35,- + 33ct per gereden km ex btw

60minuten €55,- + 33ct per gereden km ex btw

Contact Hondenschool Aai-pet

Bruggertstraat 44

7545 AX Enschede

0628341081