IMG_0224_edited.jpg

LES AANBOD

Dinsdag 17-05-2022

18:30 - 19:15

Woensdag 18-05-2022

10:30 - 11:15

Woensdag 18-05-2022

11.30-12.15

Donderdag 19-05-2022

18:30 - 19:15

Donderdag 19-05-2022

19:30 - 20:15

Neem contact op voor een priveles

 

Pupgroep 1

Dinsdag

18.30-19.15

Woensdag

10.30-11.15

In deze groep begint de basis training, waarbij samenwerking met je pup, opvoeding en samen een band opbouwen centraal staat. Het doel is om zelf je pup te gaan begrijpen en te kunnen anticiperen op zijn puppy gedrag.

De training zal bestaan uit 6 lessen van 45 minuten. 

In deze cursus komt aan bod:

Zit, af, aandacht vragen, zitten en wachten, komen op 'hier' en  Fun-oefeningen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de omgang met de pup en de lichaamstaal van de pup. Aan het eind van de les mogen de pups begeleid spelen wanneer de samenstelling en karakters van de pups dit toestaan.

Leeftijd: vanaf 9 weken

Lesdata:

De kosten voor deze cursus zijn €120 incl. btw

 incl certificaat, Koffie/Thee, Puppypakket          Maximaal 7  pups

Pupgroep 2

Woensdag

11.30-12.15

Donderdag

18.30-19.15

Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. We zullen tijdens de lessen de oefeningen die in Pupgroep 1 zijn aangeleerd wat verder gaan verfijnen. Daarbij zullen we ook praktijkgerichte oefeningen doen zoals, 'plaats', 'voet', 'plaats en blijven liggen' en zullen we zo mogelijk een wandeling door de wijk maken.

Lesdata:

De kosten voor deze cursus zijn €120 incl. btw

  incl certificaat, Koffie/Thee              Maximaal 7 pups

Pubergroep

Donderdag

19.30-20.15

In deze groep zullen we aandacht besteden aan de Puberende hond. 

De oefeningen uit de voorgaande cursus zullen verfijnd worden met eventuele obstakels. Er wordt veel aandacht besteed aan gedrag, het geven van de juiste begeleiding als eigenaar en zelfbeheersing van de hond. Het belangrijkste is dat ook dit met PLEZIER gedaan wordt. Een puberende hond kan veel tijd en geduld vragen, wij zullen zowel de hond als de cursist hierin zo goed mogelijk begeleiden.

Deze cursus zal bestaan uit 6 lessen van 45min waarin de honden (indien mogelijk) aan het eind mogen spelen.

Leeftijd: 5maanden-3jaar

Lesdata:

De kosten voor deze cursus zijn €120 incl. btw

 incl certificaat, Koffie/Thee              Maximaal 8 honden

Priveles

op afpraak

Groepslessen lijken makkelijker dan ze zijn. Er wordt vaak gedacht dat groepslessen nodig zijn voor de socialisatie of juist goed zijn om te leren omgaan met andere honden. Dit is niet altijd het geval! Sterker nog, groepslessen kunnen behoorlijk heftig zijn. Vooral pups en prikkelgevoelige honden hebben het zwaar tijdens groepslessen. Dit uit zich in overmatig blaffen, in de riem bijten, heen en weer rennen, de eigenaar tieren, graven enzovoort. Dit is niet alleen heel lastig voor de eigenaar, maar ook de hond leert hierdoor verkeerd gedrag aan. 

Tijdens een privéles wordt gekeken naar wat een individu graag wil leren of wat er nodig is om een betere samenwerking tussen hond en baas te creëren. Er is voldoende ruimte voor vragen en er kan specifiek getraind worden naar eigen wens. 

Heb je moeite met groepslessen door een persoonlijk probleem? Ook hiervoor ben je bij ons op de juiste plek. Er is voldoende ervaring en begrip om samen een plan op maat te maken.

Let op, soms is een privéles nodig om in te kunnen stromen in een groepsles. Dit zal altijd in overleg gaan met een van de trainers.

 
 
 
 

WAAROM AAI-PET?

VAN

PUPPYCURSUS

TOT GEDRAGSTRAINING

De enige hondenschool in Enschede met een Erkend Gecertificeerde trainer én Kynologisch gedragstherapeut die op de hoogte is van de nieuwste theorie, technieken en trainingsmethodes.

 Kleine groepen van maximaal  6 honden.

Praktijkgericht trainen op realistische situaties.

Positief trainen en 'verkeerd' gedrag leren ombuigen in positief gedrag.

Er kan altijd getraind worden, we hebben voor de pups een verwarmde binnenzaal.

Veilig hoog omheind veld.

Er zijn ook mogelijkheden voor kinderen om te trainen!

MELD JE AAN!