top of page

14-04-2023

Sanne Morshuis

Wij hebben hier gisteren een superleuke puppycursus afgerond en zijn erg blij dat we dat hier hebben gedaan. Janneke legt alles lekker enthousiast en logisch uit in kleinere groepen dan dat je gewend bent, hierdoor zijn de cursussen veel persoonlijker en kun je je hond echt beter leren kennen. Voor ons was deze hondenschool in eerste instantie niet de meest logische keuze (we wonen een halfuur rijden er vandaan) maar we zijn super blij dat we dit toch hebben gedaan.

Like

 

23-03-2023

Renze Fij

Al vanaf het moment dat wij kozen voor onze chowchow Nala had ik direct contact met Janneke en zijn wij snel daarna ook gestart met puppy cursus. Later nog meerdere vervolg cursussen en privé trainingen thuis. In de laatste jaren heb ik nog regelmatig contact gehad over het welzijn van Nala. Super fijn dat Janneke daar ook voor open stond.

Janneke was voor ons echt een steun en toeverlaat als het op Nala aankwam. Ze stond altijd open om te helpen en is duidelijk en eerlijk. Ze heeft heel veel kennis van honden en heeft dan ook erg goed kunnen helpen.

Wij vonden de puppy cursussen super leuk om te volgen en heel leerzaam voor ons en voor Nala.

Hondenschool aai-pet is voor ons echt een dikke aanrader!

Liefs, Nadja en Renze

 

19-03-2023

Astrid Schuurink

Onze Jimmy heeft ook zijn 2e puppy certificaat gehaald bij Aai-pet! Janneke is zó deskundig als gedragstherapeut, ze is betrokken, lief voor de honden, een positieve visie, kortom, wij kunnen Aai-pet echt aanraden! Voor ons en Jimmy was het een plezier om er naar toe te gaan 👍

 

29-01-2023

Laura Bosman

Prettige hondenschool. Leerzaam, persoonlijk en een fijne sfeer. Ervaring bij meerdere hondenscholen, maar deze is zeker de fijnste.

 

08-01-2023

Lisa Helle

Wij hebben de pupgroep 1,2 en de pubercursus gedaan en we hebben veel geleerd! Niets moet en er wordt goed gekeken naar de hond wat hij of zij nodig heeft. We hebben veel gelachen en zijn er met plezier naar toe geweest. Super bedankt Janneke en team!

 

28-09-2022

Alex Gasbarian

Goede training en ontzettend veel geleerd. Janneke wat doe jij het goed! Een echte prof met oog voor de puppy en het baasje. Op naar puber training

 

18-09-2022

W. Bravo

Er goede cursus oog voor hond en baasje

 

03-07-2022

Ines Bijkerk

Deelgenomen aan beide puppy lessen en zojuist de pubercursus afgerond. Vooral heel tevreden over de betrokkenheid, visie (manier van trainen) en gastvrijheid. Ik en Loki hebben ons beiden altijd op ons gemak gevoeld, wat het leren/trainen ook heel erg bevorderd! Alle vragen mogen gesteld worden, niets is te gek. Ik heb echt heel veel geleerd en ben nog zeker niet uitgeleerd. Naast de lessen zijn er ook heerlijke botjes en koekjes te verkrijgen.

 

12-06-2022

Bert van der Zee

Erg goede, gezellige en leerzame hondentrainingen .

 

24-01-2022

Esther Wisseborn

Super hondenschool!!!!!

 

08-01-2022

R.

Gestart met de puppycursus met de gedachte "ik heb het niet nodig". Toch met een open mind begonnen aan de cursus. Inmiddels de 2 puppycursussen en de pubercursus doorlopen. Fijne manier van "lesgeven" laagdrempelig zonder dat je voor het oog van een hele groep ervoor wordt gegooid. Lekker op positieve wijze aan de slag met je eigen pup. Wat ons betreft een dikke aanrader.

 

03-11-2021

Zoe Gerritsen

Hele fijne lessen om te volgen met waardevolle tips!
Wij hebben een Beagle en voordat we deel hebben genomen met groepslessen, hebben we eerst wat privé lessen genomen bij Janneke. Dit is niet noodzakelijk maar wel heel prettig voor onze hond (zeker met een beagle). Daarna doorgestroomd met de groepslessen. Zeker aan te raden om met je pup naar toe te gaan, maar ook met je puberende hond zeker een aanrader.

 

06-10-2021

J. Vreriks

Dag, de eigenaresse heeft zeer veel kennis en ervaring en is erg betrokken!!
Haar lessen zijn heel leuk en vooral heel leerzaam. Heeft voor ons zeker bijgedragen aan een relaxte en positieve start met onze pup!

 

05-09-2021

Carmen Beckers

Hondenschool waar plezier en professionaliteit hand in hand gaan.

 

26-08-2021

Nancy van den Berg

hele fijne hondenschool! super enthousiast en het is altijd gezellig. denkt niet alleen aan de training maar kijkt echt naar baasje en de hond.

raad het iedereen aan die een pup heeft om hier de cursus te volgen!

 

23-08-2021

Elisabeth Kasakow

Such a great trainer. She really understood my dog personality and how to react best. Her behaviour changes continually in a positive way and I am glad that I found such a patient trainer. Would definitely recommend.

 

03-06-2021

Christiane Vilas Boas

Janeke is great! We are first-time dog owners and she really helped going through all the small details of raising a dog that you don't take into account when you decide to take a small puppy into your life. Her teaching methods are very efficient and she is very thoughtful. Even after we moved from Enschede, she still helps us with eventual questions we have on training and anything dog-related. Really 10/10!

 

16-06-2021

Roderik Kamp

Wij hebben met onze Cooper de eerste training afgerond ,wat een feest bij Janneke, voor hond en baasje ,Janneke is betrokken, professioneel, geduldig en gelukkig met veel humor!!!
Op naar de 2de puppytraining

 

23-04-2021

Tjarda Zeggelink

“Janneke is een geschenk uit de hemel. We hadden best wat te stellen met onze adoptiehond en zaten met de handen in het haar. Door Janneke leerden we Youp te begrijpen en kregen we veel handvatten om alle dagelijkse uitdagingen het hoofd te bieden. Resultaat: het gaat ontzettend goed en er is een ongelofelijke sterke vertrouwensband opgebouwd. Youp is een deel van het gezin geworden, en daar zijn we Janneke zó dankbaar voor!”

 

15-04-2021

Ellen Barelds

De beste hondenschool van Enschede! Ik heb er veel bezocht met mijn Roemeense hond, maar Janneke gaat net een extra stapje verder!

Wij hadden een hond uit Roemenië met een behoorlijke rugzak. Vooral met kinderen ging het niet goed.
Na bellen, stond ze heel vlot bij ons op de stoep! Ze is betrokken, deskundig en pakt de dingen net een beetje anders aan. Ze is oplossingsgericht, maar ook heel eerlijk. Ze is reëel over de haalbare doelen en zal je niet aan het lijntje houden.

Als je op zoek bent naar een hondenschool met een persoonlijke aanpak waar ze diervriendelijk trainen, dan ben je hier op de perfecte plek!

Lieve Janneke, nogmaals bedankt voor je hulp, steun en wijze woorden!

 

11-04-2021

Lenneke Rijkens de Winter

Gezellige en zeer leerzame, lessen van Janneke, waar we met plezier naar toe gaan, ze legt alles duidelijk met humor uit.

Raad het iedereen aan.

 

31-03-2021

Karin van Cleff

Super goed en erg leerzaam. 

Fantastische dame. 

Twee weken geleden hier begonnen na een hele vervelende ervaring bij een andere hondenschool. 

Wat een verademing!

Janneke leert je op een andere manier naar je hond te kijken. 

Geeft duidelijke uitleg en is ook een hele leuke en gezellige meid. 

Na twee lessen al vooruitgang geboekt met onze bassetpup. 

Wij zijn erg blij. 

 

29-03-2021

Aukje van Gurp

Dankjewel hondenschool aai-pet!

Voor de inzet om tijdens corona de lessen om toch op een leuke manier de lessen in te vullen. 
Voor de praktische adviezen voor onze hond Douwe. 

Voor de verhelderende uitleg over zijn gedrag. 

We hebben echt wat aan jullie gehad! 

In het bijzonder dank aan Janneke

 

11-03-2021

Macy Wagenaar

Wat een geweldig mens is Janneke! Zoveel passie voor honden. Heeft veel kennis van de honden taal en gedrag. Niks moet in de les, het moet tenminste leuk blijven. Samen met je hond trainen is goed voor je band die je samen opbouwt. Wij hebben de pubergroep hier gevold. Gaan zeker door met de door stroom groep. Ik raad iedereen Honden Aaipet aan

 

24-02-2021

Maria Koriaguina

Top!

Tijdens de lockdown waren fysieke lessen helaas niet mogelijk. 

Daarom hebben we online lessen via zoom mogen volgen. 

Online lessen voor kleine puppies(puppy 1) is echt een aanrader. Je hebt les in een voor je pup vertrouwde omgeving en een rustig tempo, je krijgt van Janneke alle nodige tips en begeleiding tijdens de les. 
Het werkt geweldig! Ik vind het een super optie om zelfs zonder lockdown, lessen voor de aller kleinsten online te maken. 

 

22-02-2021

Hedy de Haan

We zijn dankbaar voor de hulp , begeleiding en tips van Janneke.

Onze cocker spaniel , Herman, vertoonde agressie , en ongewenst gedrag . Hebben eerst een ‘ foute’ begeleiding gehad, wat het niet beter maakte voor Herman. Toen hulp van Janneke ingeroepen. En zo waar we boeken vooruitgang. Wij blij , Herman blij, met de nu positieve aandacht.

Dus heb je problemen met je hond/pup, zoek contact met deze hondenschool. En natuurlijk elke hond wordt met liefde ontvangen

 

10-02-2021

Caro Bergje

Super leuke lessen gehad van Janneke echt een hondenkenner

3 lessen privé en heel veel geleerd ben er heel blij mee

En ik raad puppy curcus dan ook zeker aan groepslessen had ik voor ingeschreven maar ivm Corona kon het niet maar blij achteraf dat ik privé lessen kon doen helemaal aandacht alleen voor jou pup top !!!

 

11-02-2021

Miranda Kok

Superfijne en praktische tips gekregen.

Ook heel duidelijk in de uitleg. En gezonden hondensnacks waar onze honde dol op is! 

 

04-02-2021

Martijn Molenaar

Janneke bedankt voor de tips en trics die jij ons gaf voor Yoshi!

Onze Yoshi komt uit Polen en Janneke wist ons precies te vertellen wat onze hond mee maakt bij ons..
Ik raad iedereen aan die een hond uit het buitenland neemt om advies in te winnen bij Janneke, ze is geduldig en lief voor de honden..

 

04-02-2020

Linda Hoek

Ontzettend fijne hondenschool! 

Janneke is erg professioneel en weet door haar prettige manier van met mensen omgaan precies hoe ze baasjes vertrouwen moet geven. 

Cursussen zijn ontzettend leuk en er wordt altijd aandacht gegeven aan individuele leerpunten op een hele fijne manier. We gaan met groot plezier met onze hond naar de lessen!

Naast groepslessen hebben we ook privélessen gehad omdat we hulp nodig hadden met onze jonge hond toen onze baby werd geboren. Janneke stond na onze eerste roep om hulp de dag erna al op de stoep en konden haar altijd bellen of appen. Ze dacht en leefde enorm met ons mee en gaf ons altijd het vertrouwen dat het goed zou komen. Ze gaf ons echt het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Haar aanpak en ideeën zijn altijd heel herder gecommuniceerd, ze baseert zich op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en kijkt heel goed naar oplossingen in de situatie zoals deze is. Dus naar welke aanpak het beste bij zowel hond als baasjes(s) past. Zonder Janneke stonden we nu niet meer met zoveel vertrouwen in de band tussen ons en onze hond. Ze werkt keihard en altijd vol met passie en enthousiastme! We hebben zoveel van haar geleerd en kunnen nu genieten van onze hond en ons nieuwe gezin. Zo blij dat we haar gevonden hebben! 

02-10-2020

Marjolein Post

Janneke heeft gedudld , laat ieder in zijn waarde, geeft altijd complimenten, is gewoon positief!

04-08-2020

Jolanda Griet

Onze hond was heel erg bang voor kinderen. We hebben therapie lessen gehad om de angst voor kinderen te verminderen. Verder ook goede handvaten gekregen om hier beter mee om te gaan. Super tevreden, dankjewel Janneke!

04-08-2020

Demi Stein

Fijne training waar alles duidelijk uitgelegd wordt, je alle vragen mag stellen en je gewoon heerlijk mag genieten!

06-08-2020

Marjolein Letteboer

Ebbe vindt het een feestje om naar puppycursus te gaan. We leren echt samenwerken. Janneke en haar team zijn altijd respectvol, adequaat en superlief. Het leren van commando's verloopt vanzelfsprekend. Er is een mooie balans in rust en werken. Wij zijn heel tevreden. We volgen nu puppycursus 2 en kunnen niet wachten op het vervolg.

04-08-2020

Lisa Hulzebosch

Persoonlijke benadering, waarbij er écht wordt gekeken naar het karakter van je hond. Geen huis-tuin-en-keukentips, maar feedback/tips waar je echt iets aan hebt.
Wij zijn Janneke ontzettend dankbaar! Ze heeft de tijd genomen voor onze hond en onze zorgen aangehoord. Onze hond, Cooper, heeft grote stappen gemaakt🐕.

26-07-2020

Dunja wilczinsky 

Ik wist al dat dit een super goede Hondenschool was omdat ik met Ollie vorig jaar 2 keer een puppycursus heb gedaan. Maar ik had nog 2/3 punten waar ik met Ollie aan moest werken en toen kwam gisteren de oproep voor een spontane Q&A vandaag. Weer zoveel tips en adviezen gekregen waardoor ik samen met Ollie kan gaan oefenen. Nogmaals heel erg bedankt! Dit was echt super.

20-04-2020

Julia Zabrowarny 

I 100% recommend puppy group training as well as individual training from Aai pet! Getting a puppy was a scary and challenging experience and thanks to this amazing dog school I was able to learn more than I could have imagined and gain all the necessary wisdom and practical information. On top of the kidness and oppeness of the trainer I was able to connect with my puppy and most importantly understand his behaviour so that I can assist him accordingly. I am thankful for all the lessons and tips I received during training and over a year later I still apply them to the way I interact with my pet. The training you will be taught revolves around positive conditioning rather than punishment which makes the bond between your little one stronger and does not scar him in any way. The trainer is very wise and clearly put a lot of time to learn about dogs and the way to interact with them which is clear to see since the beggining! Always helpful and honest in her advice and I trust no one but her instructions. Without a doubt, the best dog school in Enschede!

08-04-2020

Esmeralda Menzing

Janneke heeft me super geholpen,
heb nl een hond uit Hongarije met heel veel angst.
Bij meerdere mensen hulp gezocht maar ben er niet verder mee gekomen.
Totdat mijn buurman zei ; probeer het is bij aai pet.
Had ik dat maar eerder geweten.
Ze is 2 keer bij mij geweest en goed geholpen en goede tips gegeven.
Ik heb er weer vertrouwen in.
Binnen een week zag je al een hele verandering.

Dus Janneke BEDANKT!

28-02-2020

Rolf Slaats

Great Coaching of puppy owners. We learn new useful techniques everytime we go. Dogs and owners are treated with patience and respect. Highly recommended for (new) dog owers

26-02-2020

Manoek Duindam

Janneke heeft ons met onze puber geholpen. Omdat wij op Curaçao zitten hebben we maar kort met haar kunnen werken maar ze heeft ons handvaten gegeven waar we nu op voortborduren. Ze communiceert heel prettig met hond en baas en is heel down to earth. Ze bekijkt dingen van een realistische en praktische kant van de eigenaren en kan goed levelen. Aanrader!

24-02-2020

Marijke Bodeker

Als ik zie wat onze Fiep in 3 lessen al heeft geleerd zou ik iedereen hondenschool Aai-pet van harte aanbevelen!! Janneke is een echte professional die echt dol is op dieren!! Ik ga zeker door met de puppy 2 lessen.

14-01-2020

Dorien de Vries

Super leuk en leerzaam. En leuke mensen die het geven

09-12-2019

Rachel Oberje

Super hondenschool. Neemt alle tijd voor je!

19-07-2019

Yvonne oude Luttikhuis

Zeer fijne hondenschool. Janneke staat met plezier de lessen te geven en ze komt met duidelijke tips als je tegen dingen aanloopt. Het gaat hier om plezier met je hond en je krijgt er de juiste handvatten voor je hond. Ik heb cursussen gehad bij een andere hondenschool waar ik zonder plezier naar toe ging.

Bij het afsluiten van een cursus krijg je een mooie diploma met een traktatie voor je hond.

10-07-2019

Marjolein Post

De eerste hondenschool waar ik me thuis voel. De ontvangst met koffie en thee, de aandacht voor de honden, de training in kleine groep, de honden die los mogen spelen na de les maar bovenal Janneke die met haar geduld en haar lach iedereen in zijn/haar waarde laat. Haar kennis is groot, uitleg duidelijk. Top!

27-05-2019

Lieke Vossebelt

Wat een fijne hondenschool! 
Een aanrader voor iedereen die het belangrijk vindt om de band met zijn/haar hond te verstevigen. 
De cursussen worden met veel liefde en respect voor de honden gegeven. 
Voor onze beagle elke week weer een feestje om naar school te gaan!
Tommie begon als een onzeker laberatoriumhondje en is nu uitgegroeid tot een blije huishond, mede dankzij jullie!

Familie Vossebelt

14-05-2019

Martin Muller

Leuke hondenschool, kleine groepen en alle aandacht aan de hond.

20-05-2019

Rene Lutgendorff

Janneke is erg betrokken bij hond en eigenaar en geeft zeer waardevolle adviezen tijdens haar lessen. Aanrader!!

16-05-2019

Hilde van Zoelen

Janneke van Ommeren is een fantastische trainster, voor de honden en hun baasjes. 

Een lieve, positieve vrouw met heel veel kennis! Onze Cane Corso Floortje en ik gaan met veel plezier naar de cursus en dankzij Janneke gaat het met ons heel erg goed!!

Dankjewel Janneke

06-05-2019

Domminique Cauli

Met veel plezier twee puppycursussen en één pubercurses gevolgd. Janneke geeft les op een speelse en vriendelijke manier en houdt goed rekening met de hond. Mijn pup ging er altijd met veel plezier naar toe!

04-05-2019

Marlot Lutgendorff

2 lessen nu gevolgd, na de eerste les al een totaal andere hond door belangrijke adviezen van Janneke

04-03-2019

Anne Marthe Nieuwenhuis

Ondertussen zijn we al aan cursus 4 begonnen. Onwijs gezellige en leuke manier van trainen. Janneke is een super trainster en weet precies waar ze over praat. Sky en ik gaan echt met veel plezier elke week weer onze band versterken. Zeker een aanrader! :)

20-02-2019

Vanessa Smelter

Met onze labradoodle Nicky zijn we nu al bezig met de 4e cursus. We zitten in een ontzettend leuke groep en Janneke doet het super leuk! Ze geeft goede uitleg en begeleiding. Ook leuke wisselende oefeningen. TOP!!!

10-02-2019

Sander Ko

Twee cursussen gedaan bij aai-pet! Zeker een aanrader voor baasje en hond. Janneke helpt bv erg goed bij het socialiseren van de honden!

08-02-2019

Anita Stegehuis

Super leuke socialisatie gehad met onze 7 lapinporokoira pups van 7,5 week.

16-12-2018

Sabine Heinhuis-Kuipers

Zeer blij dat met de hulp van Janneke en haar team! 
Van een pup met een trauma nu een heel gezellige hond geworden met de tips en begeleiding van aai-pet. 
Ze zijn super lief, geduldig en vakkundig! 👍🏼 
En niets hoeft alles mag qua cursus echt super leuk! 😃😊 
Groetjes roy, sabine en 🐶 Duncan.

16-12-2018

Cynthia Bourseau

Super leuke hondenschool! We hebben puppygroep 1 gevolgd met Macy en zo veel mogen leren. Janneke is een echte topper! Ze bekijkt elke hond apart en geeft gericht advies. Ze leert ons gedrag van onze eigen hond en dat van andere honden te herkennen. Wij gaan komend jaar met veel plezier deelnemen aan pupgroep 2! 

13-11-2018

Daisy Evers

Ik heb een aantal dagen terug mijn eerste afspraak aan huis gehad met Janneke.
Ik vond Janneke spontaan en open, en vond dat ze een fijne en positieve vibe heeft, waardoor het fijn is om met haar samen te werken. Ik merkte dat mijn hond haar ook erg leuk vond! 
Ze geeft nuttige informatie en kon mijn vragen op een duidelijke manier beantwoorden. Tijdens onze wandeling, kon ze mij goed uitleggen wat voor een signalen zij herkende bij mijn hond. Ik ben erg tevreden met de hulp die ik van janneke heb gekregen!

19-07-2018

Susan Middelkoop

Janneke heeft een hele fijne manier van lesgeven waarbij je je nooit be- of veroordeeld voelt. Alles wordt op een positieve manier benaderd en wij zijn met veel plezier naar de lessen gegaan en gaan ook door met de volgende cursus. Ik zou iedereen met een pup deze hondenschool aanbevelen!

08-07-2018

Denise Drosten

Onze hond Bo en ik hebben hier al veel geleerd. Zo onzeker binnen en nu al grote stappen gemaakt. Het is gezellig en leerzaam, wat wil je nog meer!! Een echte aanrader. Tot snel bij cursus nummer 2!!

21-06-2018

Kelcy Vogelesang

veel kennis over het opvoeden van honden, leuke manier van lesgeven aan verschillende rassen. En na de puppy cursus gaan we zekers door met puppy 2 cursus!

17-04-2018

Angelique Lansink

Goede duidelijke uitleg! Wij zijn zeer enthousiast en gaan door met puppy training 2. Zoekt u een goede honden training dan is aaipet een aanrader.

04-04-2018

Michelle Stevens

erg leuk, gezellig en zeer leerzaam, zowel mijn pup als ik hebben er veel plezier aan. 
zeker weten 5 sterren !

27-03-2018

Sanne ten Kleij

Geeft super leuk les met humor! Krijgt duidelijke instructies om thuis verder te oefenen met je hond... ik raad aai-pet zeker aan!

24-02-2018

Senta Boone

Heel professionele, goede trainer. Oog voor iedere hond en de kleinste details in hun gedrag kunnen herkennen. Daarnaast gewoon gezellig, ongedwongen en heel veel fun!

04-02-2018

Jureen Lunding van Schaik

Geweldig.....wat een enthousiasme,vaardigheid en liefde voor alle honden! !
Ga zo door,we hebben een hele plezierige en leerzame “puppy” cursus gehad.

21-02-2018

Niek Bonvanie

Ontzettend goede hondenschool! Dankzij de lessen hebben wij nu een heel goed luisterende Beagle die zelfs los kan lopen!! Een echte aanrader!

27-02-2018

Marieke Besselink

Een ontzettend goede én gezellige hondenschool. Zowel voor hond als baas. Janneke geeft duidelijke uitleg hoe en waarom jij en je hond iets leren. Ze geeft antwoord op al je vragen, heeft altijd koffie, thee, water en (honden)lekkers klaar staan. We hebben ook in de praktijk geoefend op het trein- en busstation en in de wijk. Super!! Janneke, Floor en Tessa bedankt !!

15-11-2017

Linde Christiaans

Ik heb pupgroep 1 gevolgd en ga nu naar pupgroep 2. Ik vond het beste aan deze cursus dat overal de nodige tijd en aandacht aan besteed wordt en Janneke het zo enthousiast doet. Ik zou niks aan deze cursus veranderen en het iedereen aanraden!!

08-11-2017

Jolien Bijvank

Ik begon erg onzeker aan deze cursus maar al snel ging het steeds beter. Mijn hond pakte de oefeningen snel op. Ik ga door naar de volgende groep en ga vooral zo door!

07-11-2017

Romyell Marc

Top Cursus!!

27-10-2017

Annemiek Scholts

Wij zijn ontzettend blij dat we hulp van Janneke hebben gehad! We hebben veel slapeloze nachten gehad door onze hond met erge verlatingsangst. Janneke heeft ons verhaal aangehoord (wat al erg fijn is), heeft ontzettend goede adviezen gegeven. Ook kijkt ze naar het gehele plaatje. Ze dacht dat ons hondje rakker rugklachten heeft. Hiervoor zijn we naar de dierenarts geweest en die bevestigde dit. We zijn gestart met pijnmedicatie en lasertherapie. We kennen rakker niet weer! Hij knapt met de dag op. De combinatie pijnstillers en andere aanpak gaat geweldig! We zijn er nog niet maar stapje voor stapje gaat het beter! Dankjewel Janneke!

11-07-2017

Caro Niekus

Wat hebben wij een geweldige training gehad van Janneke. Ze is een echte pro die inspeelt op dat wat de hond en jij laat zien. Onze hond heeft met mijn dochter getraind bij Janneke en de trainingen waren ook een mooie spiegel voor zelfvertrouwen en stevig in je schoenen staan zodat de hond doet wat je vraagt. Ik kan Janneke zeker aanbevelen, ze is breed georiënteerd op het gebied van Hondentraining maar ook enorm betrokken en warm als persoon.

18-06-2017

Britt Huitink

Super leuke en leerzame puppycursus volg ik bij Aai-Pet. Zowel leuk voor pup als voor het baasje. Mijn pup heeft veel geleerd tijdens deze privé-cursussen, die gegeven worden door een professionele trainster! De trainster heeft enorm veel liefde voor honden en werkt met passie voor haar vak. 100% aan te raden als je leerzame en professionele cursussen voor je hond wilt volgen!!

06-05-2017

Jo Java

Janneke heeft zoveel kennis en doet de trainingen met veel toewijding en enthousiasme. De tips zijn heel nuttig en we hebben de opfriscursus met plezier gevolgd. Janneke, dank je wel.

23-07-2017

Anoniem

7 weken geleden samen met Janneke en de honden gaan lopen om te trainen hoe we ze kunnen afleiden van joggers, andere mensen en honden. We kregen handige tips en advies en het uitlaten gaat veel rustiger en beter nu. De honden zijn zelf ook meer ontspannen.
Dank je Janneke.

08-05-2017

Debby Meijer

Geweldige trainingen gehad met mijn Rottweiler van pups af aan. Geen makkelijk ras, maar Janneke weet op de juiste manier ermee om te gaan en te trainen waardoor we nu een geweldig lieve hond hebben voor mensen, kinderen en andere honden. Lieve janneke, bedankt voor jou inzet en wijze lessen!!

07-01-2017

Steffanie ter Pelle

Echt een aanrader! Samen met mijn Golden Retriever pup meerdere privélessen gevolgd. Janneke is zowel in de omgang met honden als die met mensen heel goed. Ik voel me op m'n gemak bij haar en haar enthousiaste manier van lesgeven maakt dat elke les er een is om met plezier aan terug te denken. We hebben veel van Janneke geleerd en kijken uit naar de groepslessen!

06-01-2017

Cathelijne Struck

Janneke runt Aai-pet met 100% enthousiasme. Heeft veel kennis en heeft ons zeer geholpen met onze hond. (Verlatingsangst) Ik kan iedereen privé training aanbevelen en hopelijk binnenkort ook in groepslessen. Veel succes verder met alles Janneke

bottom of page