Recensies 

Lisa Hulzebosch 04-08-2020

Persoonlijke benadering, waarbij er écht wordt gekeken naar het karakter van je hond. Geen huis-tuin-en-keukentips, maar feedback/tips waar je echt iets aan hebt.
Wij zijn Janneke ontzettend dankbaar! Ze heeft de tijd genomen voor onze hond en onze zorgen aangehoord. Onze hond, Cooper, heeft grote stappen gemaakt🐕.

 

Dunja wilczinsky 26-07-2020

Ik wist al dat dit een super goede Hondenschool was omdat ik met Ollie vorig jaar 2 keer een puppycursus heb gedaan. Maar ik had nog 2/3 punten waar ik met Ollie aan moest werken en toen kwam gisteren de oproep voor een spontane Q&A vandaag. Weer zoveel tips en adviezen gekregen waardoor ik samen met Ollie kan gaan oefenen. Nogmaals heel erg bedankt! Dit was echt super.

 

Julia Zabrowarny 20-04-2020

I 100% recommend puppy group training as well as individual training from Aai pet! Getting a puppy was a scary and challenging experience and thanks to this amazing dog school I was able to learn more than I could have imagined and gain all the necessary wisdom and practical information. On top of the kidness and oppeness of the trainer I was able to connect with my puppy and most importantly understand his behaviour so that I can assist him accordingly. I am thankful for all the lessons and tips I received during training and over a year later I still apply them to the way I interact with my pet. The training you will be taught revolves around positive conditioning rather than punishment which makes the bond between your little one stronger and does not scar him in any way. The trainer is very wise and clearly put a lot of time to learn about dogs and the way to interact with them which is clear to see since the beggining! Always helpful and honest in her advice and I trust no one but her instructions. Without a doubt, the best dog school in Enschede!

 

 

Esmeralda Menzing 08-04-2020

Janneke heeft me super geholpen,
heb nl een hond uit Hongarije met heel veel angst.
Bij meerdere mensen hulp gezocht maar ben er niet verder mee gekomen.
Totdat mijn buurman zei ; probeer het is bij aai pet.
Had ik dat maar eerder geweten.
Ze is 2 keer bij mij geweest en goed geholpen en goede tips gegeven.
Ik heb er weer vertrouwen in.
Binnen een week zag je al een hele verandering.

Dus Janneke BEDANKT!

Rolf Slaats  28-02-2020

Great Coaching of puppy owners. We learn new useful techniques everytime we go. Dogs and owners are treated with patience and respect. Highly recommended for (new) dog owers

 

Manoek Duindam 26 januari 2020

Janneke heeft ons met onze puber geholpen. Omdat wij op Curaçao zitten hebben we maar kort met haar kunnen werken maar ze heeft ons handvaten gegeven waar we nu op voortborduren. Ze communiceert heel prettig met hond en baas en is heel down to earth. Ze bekijkt dingen van een realistische en praktische kant van de eigenaren en kan goed levelen. Aanrader!

 

 

Marijke Bodeker 24 januari 2020

Als ik zie wat onze Fiep in 3 lessen al heeft geleerd zou ik iedereen hondenschool Aai-pet van harte aanbevelen!! Janneke is een echte professional die echt dol is op dieren!! Ik ga zeker door met de puppy 2 lessen.

Dorien de Vries 14 januari 2020

Super leuk en leerzaam. En leuke mensen die het geven

Rachel Oberje december 2019

Super hondenschool. Neemt alle tijd voor je!

 

Yvonne oude Luttikhuis 19 juli 2019

Zeer fijne hondenschool. Janneke staat met plezier de lessen te geven en ze komt met duidelijke tips als je tegen dingen aanloopt. Het gaat hier om plezier met je hond en je krijgt er de juiste handvatten voor je hond. Ik heb cursussen gehad bij een andere hondenschool waar ik zonder plezier naar toe ging.

Bij het afsluiten van een cursus krijg je een mooie diploma met een traktatie voor je hond.

 

 

 

Marjolein Post 10 juli 2019

De eerste hondenschool waar ik me thuis voel. De ontvangst met koffie en thee, de aandacht voor de honden, de training in kleine groep, de honden die los mogen spelen na de les maar bovenal Janneke die met haar geduld en haar lach iedereen in zijn/haar waarde laat. Haar kennis is groot, uitleg duidelijk. Top!

 

 

Lieke Vossebelt 27 mei 2019

Wat een fijne hondenschool! 
Een aanrader voor iedereen die het belangrijk vindt om de band met zijn/haar hond te verstevigen. 
De cursussen worden met veel liefde en respect voor de honden gegeven. 
Voor onze beagle elke week weer een feestje om naar school te gaan!
Tommie begon als een onzeker laberatoriumhondje en is nu uitgegroeid tot een blije huishond, mede dankzij jullie!

Familie Vossebelt

Martin Muller mei 2019

Leuke hondenschool, kleine groepen en alle aandacht aan de hond.

Rene Lutgendorff 20 mei 2019

Janneke is erg betrokken bij hond en eigenaar en geeft zeer waardevolle adviezen tijdens haar lessen. Aanrader!!

Hilde van Zoelen 16 mei 2019

Janneke van Ommeren is een fantastische trainster, voor de honden en hun baasjes. 

Een lieve, positieve vrouw met heel veel kennis! Onze Cane Corso Floortje en ik gaan met veel plezier naar de cursus en dankzij Janneke gaat het met ons heel erg goed!!

Dankjewel Janneke

Domnique Cauli mei 2019

Met veel plezier twee puppycursussen en één pubercurses gevolgd. Janneke geeft les op een speelse en vriendelijke manier en houdt goed rekening met de hond. Mijn pup ging er altijd met veel plezier naar toe!

Marlot Lutgendorff 20 mei 2019

2 lessen nu gevolgd, na de eerste les al een totaal andere hond door belangrijke adviezen van Janneke

 

Anne Marthe Nieuwenhuis 04 maart 2019
Ondertussen zijn we al aan cursus 4 begonnen. Onwijs gezellige en leuke manier van trainen. Janneke is een super trainster en weet precies waar ze over praat. Sky en ik gaan echt met veel plezier elke week weer onze band versterken. Zeker een aanrader! :)

 

Vanessa Smelter Bartels 20 februari 2019

Met onze labradoodle Nicky zijn we nu al bezig met de 4e cursus. We zitten in een ontzettend leuke groep en Janneke doet het super leuk! Ze geeft goede uitleg en begeleiding. Ook leuke wisselende oefeningen. TOP!!!

 

Sander Ko februari 2019

Twee cursussen gedaan bij aai-pet! Zeker een aanrader voor baasje en hond. Janneke helpt bv erg goed bij het socialiseren van de honden!

Anita Stegehuis 20 januari 2019

Super leuke socialisatie gehad met onze 7 lapinporokoira pups van 7,5 week.

 

Sabine Kuipers-Heinhuis 16 december 2018

Zeer blij dat met de hulp van Janneke en haar team! 
Van een pup met een trauma nu een heel gezellige hond geworden met de tips en begeleiding van aai-pet. 
Ze zijn super lief, geduldig en vakkundig! 👍🏼 
En niets hoeft alles mag qua cursus echt super leuk! 😃😊 
Groetjes roy, sabine en 🐶 Duncan.

 

 

Cynthia Bourseau 16 december 2018

Super leuke hondenschool! We hebben puppygroep 1 gevolgd met Macy en zo veel mogen leren. Janneke is een echte topper! Ze bekijkt elke hond apart en geeft gericht advies. Ze leert ons gedrag van onze eigen hond en dat van andere honden te herkennen. Wij gaan komend jaar met veel plezier deelnemen aan pupgroep 2! 😃

 

Astrid Dijkman 12 december 2018

veel kennis over het opvoeden van honden, leuke manier van lesgeven aan verschillende rassen. En na de puppy cursus gaan we zekers door met puppy 2 cursus!

 

 

Daisy Evers 13 november 2018

Ik heb een aantal dagen terug mijn eerste afspraak aan huis gehad met Janneke.
Ik vond Janneke spontaan en open, en vond dat ze een fijne en positieve vibe heeft, waardoor het fijn is om met haar samen te werken. Ik merkte dat mijn hond haar ook erg leuk vond! 
Ze geeft nuttige informatie en kon mijn vragen op een duidelijke manier beantwoorden. Tijdens onze wandeling, kon ze mij goed uitleggen wat voor een signalen zij herkende bij mijn hond. Ik ben erg tevreden met de hulp die ik van janneke heb gekregen!

 

Susan Middelkoop 19 juli 2018

Janneke heeft een hele fijne manier van lesgeven waarbij je je nooit be- of veroordeeld voelt. Alles wordt op een positieve manier benaderd en wij zijn met veel plezier naar de lessen gegaan en gaan ook door met de volgende cursus. Ik zou iedereen met een pup deze hondenschool aanbevelen!

 

Denise Drosten 08 juli 2018

Onze hond Bo en ik hebben hier al veel geleerd. Zo onzeker binnen en nu al grote stappen gemaakt. Het is gezellig en leerzaam, wat wil je nog meer!! Een echte aanrader. Tot snel bij cursus nummer 2!!

Kelcey Vogelesang 21 juni 2018
Wij hebben bij Janneke de puppycursus en pup 2 cursus gevolgd. Super! Er was veel ruimte voor persoonlijke aandacht en vragen en alles werd op een positieve manier benaderd. We zouden deze hondenschool aan iedereen aanbevelen. Milo zal de gezellige lessen en het spelen na afloop missen. (En wij ook! �) Bedankt!

 

Angelique Lansink 17 april 2018

Goede duidelijke uitleg! Wij zijn zeer enthousiast en gaan door met puppy training 2. Zoekt u een goede honden training dan is aaipet een aanrader.

Michelle Stevens 04 april 2018

erg leuk, gezellig en zeer leerzaam, zowel mijn pup als ik hebben er veel plezier aan. 
zeker weten 5 sterren !

 

Sanne ten Kleij 27 maart 2018

Geeft super leuk les met humor! Krijgt duidelijke instructies om thuis verder te oefenen met je hond... ik raad aai-pet zeker aan!

Senta Boone 24 Februari 2018

Heel professionele, goede trainer. Oog voor iedere hond en de kleinste details in hun gedrag kunnen herkennen. Daarnaast gewoon gezellig, ongedwongen en heel veel fun!

Marieke Besselink 27 Februari 2018

Een ontzettend goede én gezellige hondenschool. Zowel voor hond als baas. Janneke geeft duidelijke uitleg hoe en waarom jij en je hond iets leren. Ze geeft antwoord op al je vragen, heeft altijd koffie, thee, water en (honden)lekkers klaar staan. We hebben ook in de praktijk geoefend op het trein- en busstation en in de wijk. Super!! Janneke, Floor en Tessa bedankt !!


 

Niek Bonvanie 21 Februari 2018

Ontzettend goede hondenschool! Dankzij de lessen hebben wij nu een heel goed luisterende Beagle die zelfs los kan lopen!! Een echte aanrader!


 

Jureen Lunding van Schaik 04 Februari 2018

Geweldig.....wat een enthousiasme,vaardigheid en liefde voor alle honden! !
Ga zo door,we hebben een hele plezierige en leerzame “puppy” cursus gehad.


 

Linde Christiaans 15 November 2017

Ik heb pupgroep 1 gevolgd en ga nu naar pupgroep 2. Ik vond het beste aan deze cursus dat overal de nodige tijd en aandacht aan besteed wordt en Janneke het zo enthousiast doet. Ik zou niks aan deze cursus veranderen en het iedereen aanraden!!


 

Jolien Bijvank 15 November 2017

Ik begon erg onzeker aan deze cursus maar al snel ging het steeds beter. Mijn hond pakte de oefeningen snel op. Ik ga door naar de volgende groep en ga vooral zo door!


 

Romyell Marc 07 November 2017

Top Cursus!!


 

Annemieke Scholts 27 Oktober 2017

Wij zijn ontzettend blij dat we hulp van Janneke hebben gehad! We hebben veel slapeloze nachten gehad door onze hond met erge verlatingsangst. Janneke heeft ons verhaal aangehoord (wat al erg fijn is), heeft ontzettend goede adviezen gegeven. Ook kijkt ze naar het gehele plaatje. Ze dacht dat ons hondje rakker rugklachten heeft. Hiervoor zijn we naar de dierenarts geweest en die bevestigde dit. We zijn gestart met pijnmedicatie en lasertherapie. We kennen rakker niet weer! Hij knapt met de dag op. De combinatie pijnstillers en andere aanpak gaat geweldig! We zijn er nog niet maar stapje voor stapje gaat het beter! Dankjewel Janneke!


 

Caro Niekus  11 juli 2017

Wat hebben wij een geweldige training gehad van Janneke. Ze is een echte pro die inspeelt op dat wat de hond en jij laat zien. Onze hond heeft met mijn dochter getraind bij Janneke en de trainingen waren ook een mooie spiegel voor zelfvertrouwen en stevig in je schoenen staan zodat de hond doet wat je vraagt. Ik kan Janneke zeker aanbevelen, ze is breed georiënteerd op het gebied van Hondentraining maar ook enorm betrokken en warm als persoon.


 

Britt Huitink 18 juni 2017
Super leuke en leerzame puppycursus volg ik bij Aai-Pet. Zowel leuk voor pup als voor het baasje. Mijn pup heeft veel geleerd tijdens deze privé-cursussen, die gegeven worden door een professionele trainster! De trainster heeft enorm veel liefde voor honden en werkt met passie voor haar vak. 100% aan te raden als je leerzame en professionele cursussen voor je hond wilt volgen!!

Jo Java 6 mei 2017

Janneke heeft zoveel kennis en doet de trainingen met veel toewijding en enthousiasme. De tips zijn heel nuttig en we hebben de opfriscursus met plezier gevolgd. Janneke, dank je wel.

23 juli 2017
7 weken geleden samen met Janneke en de honden gaan lopen om te trainen hoe we ze kunnen afleiden van joggers, andere mensen en honden. We kregen handige tips en advies en het uitlaten gaat veel rustiger en beter nu. De honden zijn zelf ook meer ontspannen.
Dank je Janneke.

Debby Meijer 8 mei 2017

Geweldige trainingen gehad met mijn Rottweiler van pups af aan. Geen makkelijk ras, maar Janneke weet op de juiste manier ermee om te gaan en te trainen waardoor we nu een geweldig lieve hond hebben voor mensen, kinderen en andere honden. Lieve janneke, bedankt voor jou inzet en wijze lessen!!

Stefanie ter Pelle 7 januari 2017

Echt een aanrader! Samen met mijn Golden Retriever pup meerdere privélessen gevolgd. Janneke is zowel in de omgang met honden als die met mensen heel goed. Ik voel me op m'n gemak bij haar en haar enthousiaste manier van lesgeven maakt dat elke les er een is om met plezier aan terug te denken. We hebben veel van Janneke geleerd en kijken uit naar de groepslessen!

Cathelijne Struck 6 januari 2017
Janneke runt Aai-pet met 100% enthousiasme. Heeft veel kennis en heeft ons zeer geholpen met onze hond. (Verlatingsangst) Ik kan iedereen privé training aanbevelen en hopelijk binnenkort ook in groepslessen. Veel succes verder met alles Janneke

Anouk van Hattum 12 Oktober 2016
Wij hebben heel veel geleerd van Janneke om doe honden die we gehad hebben goed te kunnen helpen. Ze geeft goede tips en adviezen en probeert altijd mee te denken. Wij zijn super tevreden over haar

Contact Hondenschool Aai-pet

Bruggertstraat 44

7545 AX Enschede

0628341081